ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ

Περίληψη

Με φόντο την ανθρωπιστική κρίση των Ροχίνγκια στο Νοτιανατολικό Μπανγκλαντές, το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τον Νικόλα Παπαχρυσοστόμου, στον ρόλο του ως επικεφαλής της επείγουσας παρέμβασης των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Με άξονα τις προσωπικές του σκέψεις, όπως ο ίδιος τις καταγράφει και τις αφηγείται μέσα από τα «Ημερολόγια Αποστολής» του, ο κεντρικός ήρωας του ντοκιμαντέρ επιχειρεί να αποκωδικοποιήσει τις προσωπικές επιλογές που τον οδήγησαν από τον κόσμο των πολυεθνικών εταιριών στην επείγουσα ανθρωπιστική δράση με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Ένα προσωπικό ταξίδι με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στη σκιά μιας σύγχρονης κρίσης του πλανήτη.

Βιογραφικό Σκηνοθέτη

Η Δάφνη Τόλη είναι παραγωγός/δημοσιογράφος, κινηματογραφίστρια ντοκιμαντέρ, φωτορεπόρτερ και ασχολείται με την έρευνα και το storytelling.

Ο Δημήτρης Μαυροφοράκης αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Παλλήνης συνέχισε τις με ακαδημαϊκές σπουδές πάνω στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Σήμερα εργάζεται ως κινηματογραφιστής έχοντας βάλει την υπογραφή του σε πολυάριθμα project του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της διαφήμισης και της μουσικής σκηνής.


Σκηνοθέτης :
Δάφνη Τόλη, Δημήτρης Μαυροφοράκης
Διάρκεια:
28'
Πρωτότυπη Γλώσσα:
Ελληνικά
Έτος Παραγωγής:
2019
Διευθυντής Φωτογραφίας:
Γιατροί Χωρίς Σύνορα Ελληνικό Τμήμα
Ηχολήπτης:
Δημήτρης Μαυροφοράκης
Mοντέρ:
Γεωργία Τσισμετζόγλου
Παραγωγός:
Γιατροί Χωρίς Σύνορα Ελληνικό Τμήμα

Εγγραφή στο Docfest Newsletter