ΙΝ SITU

Περίληψη

IN SITU - Σύνοψη Ενα ταξίδι στον κόσμο της σύγχρονης αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής.Με σημείο εκκίνησης τη Θεσσαλονίκη της δεκαετίας του 80 τότε που η πόλη ήταν ένα διεθνές σταυροδρόμι συνάντησης αρκετών μουσικών που κινούνταν στον χώρο του ελέυθερου αυτοσχεδιασμού και της δημιουργικής μουσικής, ταξιδέυουμε σε Ελλάδα, Ιταλία και Γερμανία ακολουθώντας τις διαδρομές κάποιων μουσικών και καταγράφουμε τις διαφορετικές οπτικές τους πάνω στον αυτοσχεδιασμό, τον ήχο, τη σιωπή, τις απόψεις τους για την ζωή και την τέχνη, τις μεθόδους που χρησιμοποιούν, ενώ βλέπουμε απο κοντά τις στιγμές γένεσης της μουσικής, επι τόπου.

Βιογραφικό Σκηνοθέτη


Ακης Κερσανίδης

Γεννήθηκετο 1963 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε κινηματογράφο στη Σχολή E. Χατζίκου στην Αθήνα. Από το 1989 εργάστηκε ωςπαραγωγός, διευθυντής φωτογραφίας και σκηνοθέτης σε ταινίες μικρού και μεγάλουμήκους, διαφημιστικά σποτ και ντοκιμαντέρ. Έχει επίσης σκηνοθετήσει παραστάσειςμικτών μέσων με μουσική, χορό, ζωγραφική και βίντεο. Από το 2008 εργάζεται σανσκηνοθέτης και παραγωγός στην εταιρία παραγωγής anemiCinema.


Xρύσα Τζελέπη

 

Από το1993 δραστηριοποιείται στο χώρο της δημιουργικής φωτογραφίας με ατομικές καιομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.Σπούδασε κινηματογράφο, στο πανεπιστήμιο LondonCollege of Communication-University of Arts  London. Απότο 2004 εργάζεται ως σκηνοθέτης και παραγωγός, στο χώρο του δημιουργικούντοκιμαντέρ και του πειραματικού βίντεο ενώ παράλληλα ασχολείται με τηνκινηματογραφική εκπαίδευση. Από το 2008 εργάζεται σαν σκηνοθέτης και παραγωγόςστην εταιρία παραγωγής  anemiCinema.Σκηνοθέτης :
Χρύσα Τζελέπη, Aκης Κερσανίδης
Διάρκεια:
105'
Πρωτότυπη Γλώσσα:
Ελληνικά
Έτος Παραγωγής:
2017
Διευθυντής Φωτογραφίας:
Δράκος Πολυχρονιάδης
Ηχολήπτης:
Martin Kleinmichell, Βασίλης Αλεξανδρής
Mοντέρ:
Άντα Λιάκου
Συνθέτης Πρωτότυπης Μουσικής:
Αυτοσχεδιαστική μουσική
Παραγωγός:
Χρύσα Τζελέπη, Aκης Κερσανίδης
Link για Trailer:
https://vimeo.com/249570008

Εγγραφή στο Docfest Newsletter